Acasă

Consiliul Director al Asociației Casa de Ajutor Reciproc „Ana Aslan” – Brăila adresează membrilor asociați, brăilenilor, cele mai alese urări de sănătate și fericire alături de cei dragi, cu prilejul Sfintelor Sărbători Pascale

HRISTOS A ÎNVIAT!


Supraviețuim în lupta cu obstacolul numit pandemie
Supraviețuim” – este cuvântul potrivit etapei pe care o parcurgem în războiul declarat de întreaga planetă virusului ucigaș, …(articol din revista „Casa Speranței” nr.31, pag.1 și 6)


Mesajul Președintelui Federației „Omenia”
• Suntem deja în primul trimestru al anului 2021. Un nou an, un nou început, acum în prag de primăvară, când natura revine la viață, când noi, oamenii, lepădăm straiele iernii ce trecu. Dar, mi se pare, povara a fi mai grea ca altădată, de parcă toate iernile cu restanțe au tăbărât pe noi și ne-au doborât, deși nici nu prea a nins și nici nu ne-am cutremurat de frig. … (articol din revista „Casa Speranței” nr.31, pag.2)


Pandemie de „depresie”
♦ Lecturând răspunsurile maestrului Cristoiu, date în cadrul interviului alăturat, fragmentar preluat în revista „Casa Speranței”, am socotit că mă pot alătura cu modestie unei voci atât de autorizate, încercând să sistematizez câteva idei legate de haosul informațional, credibilitatea, coerența și nivelul emoțional al comunicărilor oficiale, toate acestea pe fondul potențialului traumatic al pandemiei. … (articol din revista „Casa Speranței” nr.31, pag.4,5,6)